top of page

Bij een dinner cruise is er keuze uit de volgende mogelijkheden:

Walking dinner
De gast kiest 6 gerechten uit het walking dinner menu, waarvan maximaal 2 warm. Wij cateren het zo aan dat de bediening aan boord met minimale inspanning de gerechten op bordjes kan uitserveren. Het beste lijkt ons om dit te verkopen op boten met een keuken.

Buffet
Wij bieden twee soorten buffet aan: Frans en Italiaans. De gerechten worden op schalen en/of in chaffing dishes geserveerd. Gasten scheppen hiervan zelf naar believe op. De buffetten worden geserveerd met brood en boter.

Running dinner
Bij een running dinner zitten gasten aan tafel. Wij bieden een drie-gangen-keuze-menu, waaruit de gast aan boord kan kiezen. Bij grotere groepen (20+) liever vooraf de keuze doorgeven. Bij het diner serveren wij brood en boter, en een amuse vooraf.

Borrel happen
Voor bij de borrel uiteraard. Wij serveren dit op schalen. Het wordt in 1 keer aan boord gezet.

Fruits de mer
- oesters, per 3 stuks
- standaard, per 2 personen
- luxe variant, per 2 personen

Aancateren
Omdat de gast betaalt om te varen en de stad te bewonderen willen wij het aantal keren dat er aangecaterd wordt zo laag mogelijk houden, hetgeen ook wat overleg en inspanning van jullie kant vergt. In principe willen wij er voor zorgen dat jullie maximaal twee keer per vaartocht bij ons aancateren.

Zie het Vandekaart food book (word) voor ons volledige assortiment met tevens Engelse vertalingen.

bottom of page